Böcker

Mina böcker kan beställas eller hämtas hos mig i Luleå, köpas på Hälsokraft i Boden eller beställas via Adlibris och Bokia 

Schamansk healing - uråldriga metoder för helande har kommit till under många år dels utifrån min erfarenhet som Schamansk medicinkvinna med de utbildningar jag gått, de initieringar jag fått av inkaschamaner och de behandlingar jag gjort under de drygt 20 år jag varit aktiv inom framförallt den Core schamanska traditionen. Boken beskriver de grunder som finns i den Core schamanska traditionen, inkatraditionen och den samiska traditionen. Förutom min personliga resa som framförallt beskrivs i boken med det skifte som kom 2012 när Mayakalandern tog slut fram till nu tio år senare finns också delar av de uppsatser jag skrivit om Schamanism i Religionsvetenskap invävda med mina erfarenheter.

250 kr + frakt 

Medicinkvinnan är en av de mest glömda och undertryckta kvinnliga arketyperna i mänsklig historia. Hon är den vise kvinnan, den visionära eller den som Ser, Oraklet, Schamanen, Prästinnan, Naturhäxan och Hantverkerskan. Jag hittade själv igen mig i de flesta arketyper och har en intention i den här boken att dela med mig av min syn på Medicinkvinnan och mitt sätt att se på hennes tillvaro nu och då. Det jag kan utgå från är min egen resa i hennes fotspår och det jag hittat i litteratur samt egna kanaliseringar. Det blir en blandning av fakta och erfarenhet med en högre visdom som kliver in in texten med övningar för dig som vill gå djupare. Det är en fristående fortsättning på boken Schamansk healing - uråldriga metoder för helande som beskriv min resa i den Schamanska traditionen.

250 kr + frakt 

I min bok "Växternas magi - örter och växter som vårdande, i mat och ceremoniellt kommer du att få bekanta dig med hur man tar hand om, skördar och förädlar olika örter och växter på vanliga sätt som att göra teer, tinkturer, salvor och oljor. Jag beskriver vanliga örter och växter som jag själv använder och delar med mig av mina vårdande och andliga recept och även mina recept på hur jag använder örter och växter i mat och bakning. I kapitlet Örter och växter ceremoniellt beskriver jag det andliga mötet med växter och örter och hur man använder dessa i de olika traditionerna; inom gudinnetron, Hildegard av Bingen, I den samiska traditionen, inom Ayur Vedan och hur man ser på och arbetar med växthjälpare i den schamanska traditionen. Min intention är att du på ett lätt sätt ska kunna börja använda örter och växter som en naturlig del av livet på ett sätt som vi har med oss från våra förmödrar och förfäder som levde nära naturen. Man kan skapa ett årshjul för att hitta en naturlig rytm i tillvaron tillsammans med växter och örters livscykel från frö på våren till omhändertagande, skördande och förädling av örter och växter som sen finns med i vårt husapotek under vinterhalvåret när vi saknar solens potens som ger oss kraft.

350 kr+ frakt